Latar Belakang Syarikat

FMA

Fauzee Mustaffa Associate (FMA) 

Fauzee Mustaffa Associate (FMA) mempunyai 3 pejabat urusan untuk mengendalikan perkhidmatan insurans dan road tax. FMA adalah syarikat yang tertumpu pada kaedah alaf baru bagi memudahkan urusan insurans dan memberi manfaat kepada semua. FMA akan memudahkan para pelanggan untuk memperharui insurans dan road tax di hujung jari anda. FMA juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran ke depan pintu rumah anda selepas memperbaharui insurans dan road tax.
FNC

Future Now Created (FNC)


Future Now Created (FNC) Ditubuhkan pada 28 Januari 2020 sebagai syarikat Perkongsian Liabiliti Terhad (PLT)  dan dibentuk di bawah prinsip "Bantuan Penyelesaian Terbaik Untuk Fasa Kehidupan Dunia dan Akhirat" (Providing Better Solutions For Future Life And Hereafter). 
This image for Image Layouts addon

Dato' Haji Fauzee bin Haji Mustaffa

Diasaskan oleh Tuan Hj. Fauzee Bin Mustaffa,  Pengurus Agensi Kumpulan (GAM) sebagai Pengerusi Syarikat (Chairman) dengan kerjasama 4 Pengurus Agensi Kumpulan (GAM) yang kemudian dilantik sebagai Pengarah Wilayah (Regional Director) dan diketuai oleh Mohd Hairul Saleh sebagai ketua Pegawai Eksekutif serta Pengarah (CEO cum Director).
©2024 Khairat Ummah| All Rights Reserved. Managed By FMA Takaful

Search

POWr Microblog